Er zijn al heel veel plekken waar je op het internet teksten kunt publiceren. Deze plek is daar een van.

a-bieb.nl is een plek voor anarchistische teksten: voor vrijheid, tegen onderdrukking, en dus ook anti-staat en anti-kapitaal. Twijfel je of een tekst hier thuis hoort? Publiceer dan eerst een ruwe versie van je tekst, voor dat je er veel werk aan besteed. Zodra de tekst wordt gepubliceerd kun je er verder aan werken.

a-bieb.nl is een plek om nederlandstalige anarchistische teksten te publiceren. Voor anarchistische teksten in het deens, duits, spaans, fins, frans, italiaans, servisch/kroatisch, portugees, russisch, macedonisch zweeds, albanees en engels kun je terecht op andere sites met die deze zelfde software gebruiken, zie https://www.anarchistlibraries.net/.

a-bieb.nl is gebaseerd op amusewiki. Amusewiki is software waarmee je heel eenvoudig grote hoeveelheden tekst kunt publiceren, en daarna zo eenvoudig mogelijk in opgemaakte, goed leesbare vorm kunt publiceren, klaar om te printen. Amusewiki is perfect om een tekst in zine-formaat wil printen, of om een tekst mooi op te maken zonder professionele software te hoeven leren. Amusewiki is vrije software.

Laatste inzendingen

Loading...